Bölge Haber Girişi : 02 Nisan 2011 00:07

Kılıç'tan Bahçeli açıklaması!..

Kılıç'tan Bahçeli açıklaması!..
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Fetullah Gülen'le ilgili olarak yaptığı açıklamalara AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'nca da tepki gösterildi.

Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Fetullah Gülen’le ilgili olarak yaptığı açıklamalara AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nca da tepki gösterildi. İl Başkanı Murat Kılıç tarafından yapılan yazılı açıklamada, Bahçeli’nin sarf ettiği sözlerin, MHP ile CHP’nin ruh ikizi olduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan’ı haklı çıkardığına vurgu yapıldı. Türk dilinin dünyaya ulaştırılması, milletin milli ve manevi değerlerinin tüm dünya ile paylaşılmasının, Ülkücü camianın başlıca hayali olduğuna dikkat çekilen açıklamada, bu hayalin, Fetullah Gülen Hocaefendi’nin önderliğinde gerçeğe dönüştüğü ifade edildi.

AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Tüm dünyada açılan eğitim kurumlarıyla bu millete hizmet eden ülkenin kalkınması ve dünyaya tanıtılmasına katkı sağlayan başta muhterem Hocaefendi ve eğitim gönüllülerine karşı Sayın Devlet Bahçeli’nin yaptığı açıklama bizleri derinden yaralamıştır. Kendisi, Ergenekon dava sürecini sulandırmak isteyenlere bu açıklamayla destek verdiği izlenimi oluşturmuştur. Ergenekon sanıklarını milletvekili adayı edeceğini daha önce açıklayan Bahçeli’nin bu açıklaması bizler için sürpriz olmamıştır. Gerek Erzurum’da gerekse tüm Türkiye’de MHP’ye oy veren kardeşlerimizin Sayın Bahçeli’nin bu açıklamalarına gereken cevabı verecekleri konusunda şüphemiz yoktur.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.