Erzurum Haber Girişi : 18 Eylül 2012 13:00

Kırmacı: Tavizler terörü çığrından çıktı

Kırmacı: Tavizler terörü çığrından çıktı
Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Kırmacı, son günlerde artan terör olaylarına tepkisini sert gösterdi.
Erzurum Ajans-Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Kırmacı, son günlerde artan terör olaylarına tepkisini sert gösterdi.

KIRMACI; TAVİZLER TERÖRÜ ÇIĞIRINDAN ÇIKARDI

Son günlerde hızla artan terör olayları konusunda düzenlediği basın toplantısında tepkisini dile getiren Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdullah Kırmacı, hükümetin terör konusundaki politikasını eleştirdi.
Kırmacı, terör örgütü mensuplarının merhamet ve insanlıktan nasibini almamış insanlığın yüz karası tamamen dış mihrapların maşası haline geldiğini söyledi. Pervasız vatansız bayraksız vatan hainlerinin Bingöl Karlıova ve Hakkari’de yaptıkları kahpe saldırı sonucu 12 güvenlik görevlisinin toprağa verildiğini hatırlatan Kırmacı, “Yıllardır süre gelen bu ayak oyunları ve hain saldırılar yaşadığımız bu zaman sürecinde verilen tavizler sonucu artık olay çığırından çıkmış kontrolsüz bir hal almıştır Devletin ilgili birimleri bu konuya eğilmeli kesin ve kati kararlar alınmalıdır. Ülkemizin huzuru yeniden temin edilmeli ve üstüne düşeni yapmaktan hiç kimse geri durmamalıdır” diye konuştu.

“TERÖRİST ÇABALAR SONUÇSUZ KALACAKTIR”

Bu milletin yıllardır süren bu hain saldırılarla yılmamış arasındaki kardeşlik hukukunu bozmadığını dile getiren Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdullah Kırmacı, “Bu milletin çapulcuya ayakçıya verebileceği bir karış toprak yoktur. Artık yeter bu kan durdurulmalı hainlerin sonu gelecekse Kandile girilmeli ve bu milletin büyüklüğü ile gücü gösterilmelidir her gün şehit haberleri ile uyanmak ve bu elim olaylara alıştırılmaktayız nereye kadar analar ağlayacaktır.

“HADDİNİZİ BİLDİRİRİZ”

Kırmacı açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “Türk İslam davasının neferleri olarak bütün art niyetli şer odaklara sesleniyoruz biz vatan toprağımızdan vazgeçeriz nede maneviyatımıza yapılan saldırıları unuturuz.bir taraftan yüce İslam Dinini yok etmek bir taraftan eli kanlı terör örgütünü kullanarak vatan topraklarımıza kast etmek isteyen ittifaklar karşısına her zaman ve her yerde en gür sesle tarihte nasıl çıktıysak şimdi de geri durmayacağız. Herkes haddini bilmeli.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • YILDIRIM 01 Ocak 1970 02:00

    HIRSIZ İÇERİDEN OLUNCA. ÖKÜZ BACADAN ÇIKARMIŞ KARDEŞ. ŞİMDİ TERÖR DE TERÖRİST TE İÇERİDEN MAALESEF. KİMİN VATANSEVER KİMİN HAİN OLDUĞU ANLAŞILAMIYOR. VE DE KİŞİSEL ÇIKARI İÇİN VATANINI, MANEVİYATINI SATANLAR ÇOĞALDI ŞİMDİLERDE. ONUN İÇİN HEPİMİZ ÇOK DİKKATLİ OLACAĞIZ. İSTİSMARCILARA TAVİZ VERMEYECEĞİZ.