Bölge Haber Girişi : 24 Ocak 2011 12:41

Korkmaz'dan esnaf ziyareti!..

Korkmaz'dan esnaf ziyareti!..
Perşembe günü başlayacak olan 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'yla ilgili hareketlilik sürerken, iş merkezini oyunlara hazırlayan esnafa 2011 Genel Koordinatörlüğü'nden teşekkür geldi.

Erzurum Ajans-Perşembe günü başlayacak olan 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’yla ilgili hareketlilik sürerken, iş merkezini oyunlara hazırlayan esnafa 2011 Genel Koordinatörlüğü’nden teşekkür geldi.

Çaykara Caddesi’ndeki Yakut Plaza esnafı, iş merkezinin dış cephesi ile iç mekanlarını Türk bayrakları, FISU ve 2011 Universiade flamalarıyla adeta gelin gibi süsledi. İş Merkezini ziyaret ederek esnafla tek tek tokalaşan 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, işyeri sahiplerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

2011 Dünya Üniversiteler kış Oyunları’nın Erzurum ekonomisine büyük katkıları olacağını anlatan Korkmaz, işyeri sahiplerine, “Gelecek misafirlerimize, Erzurum’un sıcak misafirperverliğini en güzel şekilde göstereceğimizden kimsenin şüphesi yoktur. Bilmeliyiz ki, buradan memnun ayrılacak her bir yabancı, Erzurum’un adeta birer kültür elçisi olacaktır. “diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.