Bölge Haber Girişi : 08 Kasım 2010 12:48

Korkmaz'ı evinde ağırladı!..

Korkmaz'ı evinde ağırladı!..
Raci Alkır, 2011 Koordinatörü Bekir Korkmaz'ı evinde ağırlayarak büyük bir vefa örneği gösterdi.

Erzurum Ajans-Raci Alkır, 2011 Koordinatörü Bekir Korkmaz'ı evinde ağırlayarak büyük bir vefa örneği gösterdi.

Geçtiğimiz hafta 2011 Üniversite Kış oyunları Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen, 'Babadan, oğla Erzurum Türküleri gecesinin' yankıları sürüyor. Binlerce kişinin katıldığı gecede çok duygulanan ve hastalığı nedeniyle uzun yıllar sahnelerden uzak kalan Raci Alkır, 2011 Koordinatörü Bekir Korkmaz ve çalışma arkadaşlarına evinde yemek vererek, vefaya vefayla karşılık verdi.

77 yaşında böyle bir geceyi kendisine yaşatan 2011 Koordinatörü Bekir Korkmaz'a, teşekkür eden Türkü Paşa, " Şimdiye kadar düşünülmeyen ve geç kalınmış bu geceyi, hem bize, hem de Erzurum halkına yaşattın. Uzun süredir Erzurum halkının böyle bir beklentisi vardı. 50 yaşını aşmış Erzurumluların, çok önceleri çay bahçelerinde gördüğü bu tabloyu, yeniden yaşadık. Bekir Bey ve ekibini canı gönülden kutluyorum. Demek ki,  2011 Erzurum her alanda, büyük katkılar sağlayacak" dedi.

Yemeğe 2011 Koordinatörü Bekir Korkmaz, Koordinatörlük Genel Sekreteri Prof. Dr. Macit Toksoy, Genel Koordinatör Danışmanı Aysun Şahin, Basın Danışmanı Orhan Bozkurt, Kültür Sanat Bölümünden öğretim görevlisi Yakup Erdoğ'du ile aile yakınları katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.