İlçeler Haber Girişi : 28 Nisan 2013 14:49

Korkut çocukları oyuncaklarla sevindirdi

Korkut çocukları oyuncaklarla sevindirdi
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçe sınırları içerisinde bulunan 7 anaokulu çocuklarına oyuncak hediye etti.
Erzurumajans-Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçe sınırları içerisinde bulunan 7 anaokulu çocuklarına oyuncak hediye etti. Anaokulları bahçeleri için çevre düzenlemesi ve oyun grubu sözü veren Korkut, Üsteğmen Fatma Seher Erden Anaokulu bahçesinde özel bir peyzaj çalışması yapacaklarını söyledi. Fatma Seher Erden Anaokulu bahçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt ile birlikte çocukların etkinliğine katılan Korkut, hoşça vakit geçirdiğini söyledi.

Ali Korkut, Yakutiye İlçe sınırları içerisinde bulunan 7 anaokulunu ziyaret ederek, çocuklara oyuncak hediye etti. Her okulda çocuklarla ilgilenen Korkut, çocukların ilgi ve sevgisinden mutluluk duyduğunu söyledi. Oyuncak dağıtımına İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt'da eşlik etti. Erkek çocuklara araba, kız çocuklarına pelüş kuzu, ayıcık dağıtan Korkut, bu yaz bütün Anaokulları için bahçelerinde peyzaj çalışması, oyun grubu sözü verdi. Anaokullarının bahçelerine ağaç dikimi de yapacaklarını söyleyen Korkut, "Çocukların saf ve temiz sevgisini hissetmek, onların yanaklarından sıkabilmek mutluluk verici. Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet beyde eşlik etti, okul okul dolaşarak çocuklarımıza oyuncak verdik. Onları sevindirdik, gözlerindeki mutluluğu gördük. Bu çok keyif verici bir şeydi. Milli Eğitim Müdürümüze söz verdim, okullarda bahçe düzenlemeleri yapacağız. Ayrıca oyun grupları koyacağız. Çocuklarımızın öğrenmeleri ve hoşça vakit geçirmeleri için çaba harcıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz, iyi donanım kazanmaları için bizde destek veriyoruz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, Belediye Başkanı Ali Korkut'a eğitime verdiği destekler için teşekkür ederken "Belediye Başkanımız Ali Korkut, bizim en büyük destekçimiz ve velilerimizin büyük çoğunluğunun eğitim yükünü azaltan bir insan. Sene başında okullarda çanta, kırtasiye malzemeleri dağıtımı, ana sınıflarına eğitim materyali desteği, anaokulu bahçelerine yaptığı oyun grubu ve diğer düzenlemeleri, çocuklarımıza oyuncak dağıtımı ve sayamayacağımız destekleri var. Milli Eğitim camiası olarak kendisine minnettarız, çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.