İlçeler Haber Girişi : 11 Aralık 2012 13:15

Korkut'tan hizmet turu

Korkut'tan hizmet turu
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut yaptığı çalışmaları sahada anlatmak için, Ak Parti İl Teşkilatını tura çıkardı.
Erzurumajans-Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut yaptığı çalışmaları sahada anlatmak için, Ak Parti İl Teşkilatını tura çıkardı. Prof. Dr. Recep Akdağ caddesinden başlayan tur, kentsel dönüşüm alanları, Üç Kümbetler Cazibe Merkezi alanı, park ve mesire alanları ile sürdü. İl yöneticileri, yapılanların çok devasa olduğunu ifade ederek Ali Korkut’u kutladılar.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Ak Parti İl Teşkilatına bir gezi düzenleyerek sahada hizmetlerini anlattı. 4.5 saat süren hizmet turu Prof. Dr. Recep Akdağ caddesinden başladı. Gürsel Evler Kentsel Dönüşüm Alanı, Kırmacı mahallesi Park ve oyun alanları düzenlemesi, Hasanibasri Kentsel Dönüşüm Alanı, Üç Kümbetler Cazibe Merkezi Proje alanı, Hacıcuma-Taş Mescit Kentsel Dönüşüm alanı ile devam eden tur, Hilalkent Park Piknik ve Mesire alanı, Dumlu Nafiz Kotan Piknik ve Mesire alanı, Nene Hatun Parkı, ilçe sınırlarında yapımı gerçekleştirilen 80 çocuk oyun parkları, futbol sahaları ile sürdü. Ali Korkut, çalışmalar ile ilgili geniş bilgiler aktardı. Yapılan işlerin devasa büyüklükte olduğunu söyleyen partililer, “Belediye Başkanımız Ali Korkut, gerçekten büyük işler yapmış. Bu hizmetlerin halka ve çeşitli çevrelere aktarımı, anlatımı da bizlere düşüyor. Başkanımızı tebrik ediyoruz. Kar altında da olsa hizmet turu zevkliydi. Birçoğumuz yapılanların bazılarının tam farkında değildik. Alanda yapılan işleri görmek ayrı bir şey. Ak Parti kadroları böyle başarılı belediye başkanları çıkarıyor. Bizim farkımız da buradan geliyor” dediler.

Ali Korkut, partililere hizmet turunun anlamının sahada çalışmaların anlatılması olduğunu ifade etti. Korkut, “Parti binamızda görsel sunum ile anlatımlarımız oldu. Yaptıklarımızı anlatmaya çalıştık. Ancak alanda anlatım farklılık taşıyor. Görerek ve duyarak yapılanları insanlar görüyor. Çok verimli olduğunu aldığım tepkilerden görebildim. Talep olduğu taktirde hizmet alanlarımızı sık sık parti yöneticilerimize, üyelerine gezdirmek isteriz” şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.