Ekonomi Haber Girişi : 05 Mayıs 2014 20:39

KUDAKA, Batum'da bölgeyi tanıttı

KUDAKA, Batum'da bölgeyi tanıttı
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), Acara Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Batum'da düzenlenen "Batumi Expo 2014" Uluslararası Turizm Fuarı'nda Erzurum, Erzincan ve Bayburt'u tanıttı.
Erzurumajans-Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), Acara Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Batum'da düzenlenen "Batumi Expo 2014" Uluslararası Turizm Fuarı'nda Erzurum, Erzincan ve Bayburt'u tanıttı.

Batum Sheraton Otelde bu yıl 7.'si düzenlenen fuara; Türkiye, Gürcistan, Azerbaycan, İran, Ukrayna, Ermenistan, Polonya, Çin ve daha birçok ülkeden firmalar katıldı.

ACARA ÖZERK CUMHURİYETİ HÜKÜMET BAŞKANI ARCHİL KHABADZE BÖLGE STANDINI ZİYARET ETTİ


Turizm profesyonellerini Batum'da bir araya getiren organizasyonda; Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Archil Khabadze ve Artvin Valisi Kemal Cirit bölge destinasyonlarının sergilendiği Erzurum, Erzincan ve Bayburt standını ziyaret ederek Ajans yetkililerinden bölge ile ilgili bilgi aldı.

Yerel aktörlerin katılımı ve katkılarıyla, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan "İnovasyona Dayalı Bölgesel Turizm Stratejisi" kapsamında belirlenen hedef ülkelerle işbirliğinin geliştirmesi, iyi turizm uygulamalarının yerinde incelenmesi amacıyla bölgemizin kamu, özel sektör, STK ve medya temsilcilerinden oluşan bir grup Expo Batumi 2014 Turizm Fuarı'nı ziyaret etti.

Turizm güzelliklerini keşfetme olanağı sunan fuarda, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan İngilizce ve Gürcüce tanıtım materyalleri, görseller ve hediyelikler ziyaretçilerin ilgisini çekti. KUDAKA'nın bölge turizm potansiyellerini tanıttığı fuar, 4 Mayıs 2014 Pazar günü sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.