İlçeler Haber Girişi : 20 Mart 2013 18:59

Kumbarasını dolduran soluğu fuarda alıyor

Kumbarasını dolduran soluğu fuarda alıyor
Oltu Kaymakamlığı ve Oltu Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen "Kitap Kumbaram" fuarına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.
Erzurumajans-Oltu Kaymakamlığı ve Oltu Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen "Kitap Kumbaram" fuarına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Pazartesi günü Kapalı Spor Salonu'nda açılışı yapılan, çocuklara tutumlu olma ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın hedeflendiği Sosyal Sorumluluk Projesi yoğun ilgi görüyor.

Cuma gününe kadar 5 gün boyunca açık kalacak kitap fuarının Organizasyon Sorumlusu Coşkun Aksu, "Öğrenciler, kumbaralarında biriktirmiş oldukları harçlıkları getirerek istedikleri kitapları alıyor. Fuara ilgi ilk günkü gibi aralıksız devam ediyor." diyerek gösterilen ilgiden bir hayli memnun olduklarını dile getirdi.

Fuarın amacına ulaştığını aktaran Aksu, "Kitap fuarına gösterilen yoğun ilgi bizleri daha iyi motive etti ve kısmetse önümüzdeki yıl bu fuarın daha kapsamlı ve daha büyük çaplısını düşünüyoruz." diye konuştu.

Bu arada kitap stantları önünde uzun kuyruklar oluşturan öğrenciler, organizasyondan bir hayli memnun kaldıklarını ifade ettiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.