Spor Haber Girişi : 21 Şubat 2012 15:27

Masa tenisçilerden İran'a çıkarma

Masa tenisçilerden İran'a çıkarma
Erzurum ve Kayseri Bölgesi’nin Masa Tenisçileri İran’da yapılacak olan ikili müsabakalara katılmak için bu ülkeye gitti.
Erzurum Ajans-Erzurum ve Kayseri Bölgesi’nin Masa Tenisçileri İran’da yapılacak olan ikili müsabakalara katılmak için bu ülkeye gitti.
Erzurum Gençlikspor ve Kayserili Masa Tenisçiler, İran’a çıkarma yaptı. 11 sporcunun Erzurum’dan 7 sporcunun da Kayseri’nden katıldığı Masa Tenisi kafilesi dün İran’a gitti. Kafile Başkanlığını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur ile Ahmet Çelebi’nin yaptığı kafilede antrenör olarak da Mahmut Çağlayan ile Uğur Toprak yer aldı. Necmi Turakine’nin de yer aldığı Erzurum ve Kayseri kafilesi İran’ın Urumiye kentinde yapılacak olan Masa Tenisi ikili müsabakalarında Türkiye’yi temsil edecek. Kafile Başkanı Hüdaverdi Uğur, İran’da yapılacak olan ikili müsabakalarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek kupaları ve madalyaları toplayarak Erzurum’a geleceklerini söyledi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.