Erzurum Haber Girişi : 17 Ocak 2012 17:15

MHP İl Başkanı Kaya'dan başsağlığı mesajı

MHP İl Başkanı Kaya'dan başsağlığı mesajı
MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, KKTC kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın ölümü nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.
Erzurum Ajans-MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, KKTC kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın ölümü nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.
Türk Milliyetçiliği davasının önder isimlerinden, mücadele ve fikir adamı, mücahit, lider, kahraman ve gönül adamı Rauf Denktaş’ı kaybetmenin acısını yaşadıklarını ifade eden Başkan Kaya, “Rauf Denktaş son yüzyılın hürriyet ve bağımsızlık mücadelesinin bayraklaşmış bir sembolüdür. O bizim için sadece siyasi bir lider değil aynı zamanda ömrünü Türk Birliğine, Türk İstiklaline ve Türk milletine adamış bir ufuk insanıydı… O’nun hayali Türk Birliği ve Ülküsü Kıbrıs Türkü’nün bağımsızlığıydı… Verdiği soylu mücadele sonucunda kurduğu Bağımsız KKTC ile ismini “Devlet Kuran Liderler” arasına yazdıran bir önderdi…
^ O, Atamız Mustafa Kemal Atatürk gibi, Başbuğ Alparslan Türkeş gibi ve Muhterem liderimiz Devlet Bahçeli beyefendi gibi son asırda emperyalizme karşı direnen ve verdiği kutsal mücadeleyle bütün mazlum milletlere timsal olan bir sembol şahsiyetti.
O, inandığı davadan bir nebze bile taviz vermeden, doğru bildiği yoldan bir adım dahi geri adım atmadan barış, hürriyet ve istiklal için mücadele etmiş bir kahramandı.” Diye konuştu.
“Bugün, Büyük Türk Milletinin acısı büyüktür. Tarihe parantez açmış büyük bir lider artık aramızda yoktur. O’nu her an hatırlamak, verdiği asil mücadeleyi bayraklaştırıp sonsuza dek yaşatmak biz Türk milliyetçilerinin en önemli vazifesidir.” Diyen Kaya, daha sonra şunları kaydetti; “Bu acıyı yaşayarak ve sizlerle paylaşarak, Büyük Türk Bilgesi ve Lideri Merhum Rauf Denktaş Beyefendiye Allah’tan rahmet, başta yakınları olmak üzere bütün Türk Milletine başsağlığı diliyorum.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.