Erzurum Haber Girişi : 07 Kasım 2016 15:03

Milletvekili Ilıcalı, üniversiteli gençlerle buluştu

Milletvekili Ilıcalı, üniversiteli gençlerle buluştu
Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, sosyal medya fenomenlerinin söyleşi programında üniversiteli gençlerle bir araya geldi.
Erzurumajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, sosyal medya fenomenlerinin söyleşi programında üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

Metin Saygın, Reşat Hacıahmetoğlu, Ömer B. ve Veysel Zaloğlu gibi İnternetin sevilen yüzlerini üniversitelilerle buluşturan ERGİM Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Alparslan Çakır, gençlerle olan samimiyeti ve espirileriyle tanınan Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı'yı onur konuğu olarak söyleşiye davet etti. Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezi'nde gerçekleşen sosyal medya fenomenlerinin söyleşisine Milletvekili Mustafa Ilıcalı'nın esprileri damgasını vurdu. "Üniversite hocası olmasaydım televizyon programcısı olurdum" diyen Ilıcalı, "Esprilerimden para kazanmayı düşündüğümde yaşım 20- 21 idi. O yıllarda da sadece TRT 1 vardı orada da bana ekmek çıkmazdı" diye konuştu. Ilıcalı, gençlere sürpriz yaparak çekilişle belirlenen 5 öğrenciye tatil sözü verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.