Spor Haber Girişi : 17 Nisan 2012 09:15

Milliler Moğalistan'ı farklı yendi

Milliler Moğalistan'ı farklı yendi
Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 3. Klasman Müsabakaları'nda Türkiye, Moğolistan'ı 10-0 yendi. Açılışa katılmayan protokol, bu kez Moğilistan maçını izliyerek Türk Milli Takımını yanlız bırakmadı.
Erzurum Ajans-Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 3. Klasman Müsabakaları'nda Türkiye, Moğolistan'ı 10-0 yendi. Açılışa katılmayan protokol, bu kez Moğilistan maçını izliyerek Türk Milli Takımını yanlız bırakmadı.

Erzurum Güncel- Erzurum Buz Arena'da, günün son maçında, Türk Milli Takımı karşılaşmanın üçüncü dakikasında Erdoğan Coşkun'un kaydettiği golle öne geçerek Oyuna hızlı başladı ve ilk periyodu 4-0 önde kapattı.

Zaman zaman gergin anların yaşandığı, ikinci periyoda da hızlı başlayan Türkiye, Göktürk Taşdemir ile Emrah Özmen'in attığı gollerle bu periyodu da 2-0 kazandı.

Üçüncü periyodun ikinci dakikasında Emrah Özmen'in kaydettiği golle maçtaki performansını iyice artıran Türk Milli Takımı, Gökalp Solak'ın bir ve Serdar Semiz'in iki golüyle bu periyotu da 4-0 almayı başardı.

Türk Milli Takımı, tribünleri dolduran çok sayıda taraftarın desteğiyle karşılaşmadan 10-0 galip ayrıldı.

Maçı, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Emniyet Müdürü H. Turgut Yıldız, Vali Yardımcısı Özgür Arslan, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı. Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman ve çok sayıda davetli izledi.

Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 3. Klasman Müsabakaları, çarşamba günü oynanacak Kuzey Kore-Yunanistan, İrlanda-Türkiye, Moğolistan-Lüksemburg maçlarıyla devam edecek
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.