Spor Haber Girişi : 28 Mayıs 2013 23:30

Milliler sonunu getiremedi: 3-3

Milliler sonunu getiremedi: 3-3
Türkiye, Almanya'da oynadığı hazırlık maçında Letonya ile berabere kaldı.
Erzurumajans-Türkiye A Milli Futbol Takımımız, Almanya Schauinsland-Reisen Arena Stadı'nda Letonya ile karşı karşıya geldi. Millilerimiz maça hızlı başladı.

Olcay Şahan, 8. dakikada Türkiye'yi 1-0 öne geçirdi. 23. dakikada Ay Yıldızlı Takımımız, Selçuk İnan'ın penaltıdan attığı golle skoru 2-0'a getirdi. Bu skor ilk yarının sonucu oldu.

İkinci yarıya Abdullah Avcı değişikliklerle başladı. Sinan Bolat, Serdar Kurtuluş, Selçuk İnan oyundan alınırken yerlerine Fehmi Mert Günok, Mehmet Topal ve Veysel Sarı oyuna dahil oldu. Letonya, 53. dakikada Edgars Gauracs'ın attığı golle farkı bire indirdi: 2-1.

Veysel'in ilk golü

İlk kez milli takım forması giyen Eskişehirspor'un orta sahası Veysel Sarı, 59. dakikada ceza sahası dışından sağ çarprazdan sert bir şut çıkardı. Savunmaya da çarpan top Letonya fileleriyle buluştu ve Türkiye durumu 3-1'e getirdi. 68'de Letonya, Valerijs Sabala'nın attığı golle skoru 3-2'ye taşıdı. 84'te, Valerijs Sabala bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 3-3'e getirdi. Geri kalan dakikalarda gol olmadı ve Türkiye üstün oynadığı maçın devamını getiremedi. 90 dakika sonunda Ay Yıldızlılarımız, sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.