Bölge Haber Girişi : 17 Haziran 2010 12:14

Narman Anaokulu beyaz bayrak ödülü aldı!..

Narman Anaokulu beyaz bayrak ödülü aldı!..
Narman Anaokulu, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıklarının 2007 yılında başlattığı 'Temiz Okul-Sağlıklı Okul Projesi' kapsamında beyaz bayrak ödülünü aldı.

Erzurum Ajans-Narman Anaokulu, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıklarının 2007 yılında başlattığı 'Temiz Okul-Sağlıklı Okul Projesi' kapsamında beyaz bayrak ödülünü aldı.
Erzurum'da İl Sağlık Müdürlüğünün çok amaçlı salonunda düzenlenen törende Beyaz Bayrak Ödüllerini okul adına Narman Anaokulu Müdürü Yılmaz Giray aldığını belirterek .törenle ilgili verdiği bilgide il genelinde 17 okulun bu ödülü almaya hak kazandığını ve Narman Anaokulunun da bu ödüle layık görüldüğünü belirtti. Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı heyetlerince yapılan inceleme neticesinde temizlik ve hijyen kriterlerine gerekli duyarlılığı göstermelerinden ötürü beyaz bayrak ödülünü almayı hak ettiklerini proje kapsamında bin 110 okulun taramadan geçirildiğini ve Narman Anaokulu ile birlikte 51 okulun beyaz bayrak ödülü aldığını söyledi.
Okul Müdürü Yılmaz Giray aldıkları beyaz bayrak ödülünü ilçede görev yapan gazetecilere göstererek “Okulumuzda 4 Öğretmen 1 müdür 2 odacı görev yapmakta ve okulumuzda 97 öğrencimiz var buradan Okulumuzun beyaz bayrak almasında katkıları bulunan tüm personelime teşekkür ediyorum birde bunun grup çalışmasıdır okulumuz 2005 yılında Eğitim ve Öğretime başladı bu güne kadar okulumuz ilk defa böyle bir ödül aldı okulumuza maddi ve manevi desteklerinden dolayı Başta İlçe Kaymakamımız Alper Tanrısever’e, Belediye Başkanımız Yücel Ahmet İşleyen’e, teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.