Bölge Haber Girişi : 15 Şubat 2011 13:55

Narman'da samanlık yangını korkuttu!..

Narman'da samanlık yangını korkuttu!..
Erzurum'un Narman ilçesi Camii Sağır Mahallesi'nde bir samanlıkta çıkan yangın, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Narman ilçesi Camii Sağır Mahallesi'nde bir samanlıkta çıkan yangın, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre, Narman Camii Sağır Mahallesi Recep Akyol Sokağı üzerinde İlhami Akyol isimli vatandaşın ahırının çatısında çıkan yangını fark eden vatandaşlar, durumu itfaiye ve polise bildirdi. Yangının çıktığı sokakta evlerin birbirlerine yakın ve bitişik olması nedeniyle çıkan yangına zamanında müdahale edilerek olası bir facianın önüne geçildi. Yangın yerinde İlçe Emniyet amirliği personeli güvenlik önlemleri alırken, TEDAŞ yetkilileri de elektrikleri keserek önlemlerini aldılar. Narman

Belediyesi itfaiye ekipleri ve vatandaşların çabalarıyla kontrol altına alınarak kısa sürede söndürülen yangında can kaybı olmazken, İlhami Akyol'a ait olduğu bildirilen yaklaşık 140 balya ot tamamen yandı.

Mevlit Kandili nedeniyle camiden geç çıkan İlhami Akyol ise evine gittikten kısa bir süre sonra kendisine ait ahır üzerindeki otların bulunduğu yerde yangın çıktığını komşularının haber vermesiyle öğrendiğini söyledi. İlhami Akyol çıkan yangında kasıt olduğunu düşünmediğini belirterek, kimseden şikayetçi olmadığını söyledi. Yangının çıkış nedeni soruşturuluyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.