Siyaset Haber Girişi : 22 Eylül 2012 16:00

Numan Kurtulmuş resmen AK Parti'de

Numan Kurtulmuş resmen AK Parti'de
Partisini fesh edip AK Parti'ye geçen Numan Kurtulmuş resmen AK Partili oldu.

Erzurum Ajans-Üç gün önce HAS Parti Genel Başkanlığı görevinden ayrılan Numan Kurtulmuş, bugün resmen AK Parti'ye katıldı. Kurtulmuş, "Bu bütünleşme gönüllerin, ideallerin bütünleşmesi olacak" dedi.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Sayın Numan Kurtulmuş'a ve şu anda feshedilmiş HAS Parti'de birlikte yol yürüdüğü arkadaşlarına 'AK Parti'ye, AK Parti çatısı altına, yuvanıza hoş geldiniz' diyorum" dedi.

ERDOĞAN KADAR ALKIŞLANDI

Erdoğan'ın ardından kürsüye Numan Kurtulmuş çıktı. Kurtulmuş salondaki kalabalık tarafından uzun süre ayakta alkışlando. Burada bir konuşma yapan Numan Kurtulmuş, "Bu bütünleşme gönüllerin, ideallerin bütünleşmesi olacak" dedi.

GENÇLERİMİZDEN YENİ SAİD NURSİLER ÇIKSIN

Kurtulmuş, katılım töreninde şunları söyledi, "Partiler, isimler kalıcı değil. Bizim amacımız Allah'ın rızasını, milletin duasını almak. Gençlerimizden yeni Said Nursi'ler çıksın. Biz işte buraya bu yüzden geldik. Bana dediler ki bu bütünleşme nasıl olacak? Dolu bir bardağın içerisine 3-5 damla zeytinyağı koymayacağız. Gönüllerin, ideallerin bütünleşmesi olacak. Bu bütünleşme bir binanın varlığı gibi, sağlam yapı taşına katkıda bulunmak için olacak. Güçlü Türkiye'yi beraber kuracağız."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mehmet taş 01 Ocak 1970 02:00

    harun geldik, karun olmayacağız dimiş ya!!! kimin için söylemiştin bu sözü açıkla!!! açıklada senin ne zübük olduğunu bir anlasın, ondan sad nursi meselesine gel!!! sizin gayeniz Allah(cc) ın rızasını kazanmak değil, din yoluyla milleti soymak!!! hayatına bir bak ve nekadar zik zak çizdiğini bir gör ve utan !!! bu sözü unutma el hayai vel iman!!! hayası olmayanın imanı olmaz!!! bu kadar zik zak çizmeyi iman kaldırmaz!!!!

  • ali bayrak 01 Ocak 1970 02:00

    Vay vay vay, hadi bakalım dün bize karun diyen yiğit nasıl tükürdüğünü yalamak buna denir işte aferin.