Bölge Haber Girişi : 03 Nisan 2010 12:18

Öğretim elemanlarından kampüs resitali!

Öğretim elemanlarından kampüs resitali!
Erzurum Atatürk Üniversitesi (AÜ) Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi öğretim elemanları düzenlenen keman ve piyano konseriyle davetlilere müzik ziyafeti sundular.

Erzurum Ajans-Erzurum Atatürk Üniversitesi (AÜ) Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi öğretim elemanları düzenlenen keman ve piyano konseriyle davetlilere müzik ziyafeti sundular.
Kültür Merkezi A Salonunda organize edilen program da Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim elemanları tarafından keman ve piano resitalı sunuldu.
Konser öncesi bir konuşma yapan Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Dç. Dr. Cengiz Şengül, “Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı, kurulduğu yıldan itibaren müziğin milli ve evrensel değerlerini öğrencilerine aktararak onları Türk eğitiminin gereksinim duyduğu yetkin müzik öğretmenleri olarak yetiştirmeye çalışmaktadır. Bu eğitim süreci içerisinde emeği bulunan bütün öğretim elemanlarına teşekkür ederim” dedi.
Daha sonra program da, Müzik Eğitimi Anabilim dalından Yrd. Dç. Dr. Cengiz Şengül, Yrd. Dç. Dr. Gökalp Parasız, Dr. Barış Demirci, Doç. Dr. Tamilla Gasimova, Dr. Rafael Memedaliyev, Öğr. Gör. Dilara Memedova, Okt. Korkut Uludağ, Arş.Gör. Muhsin Sarıkaya, Öğr. Elm. Hanifi Kervancıoğlu, Öğr. Elm. Banu Erdem ve Öğr. Elm. Betül Yarar, tarafından keman ve piano resitali sunuldu.
Konser katılımcıların beğenisini topladı
.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ülkiye 01 Ocak 1970 02:00

    Hanifi hoca benim müzik oğretmenimdi Erzincan başarılar dilerim hocama