Spor Haber Girişi : 12 Haziran 2014 17:15

Oğuz Çetin Erzurum'da

Oğuz Çetin Erzurum'da
Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran'ı Erzurum'da kamp yapacak.
Erzurumajans-Yüksek irtifa kamp merkezi yolunda önemli adımlar atan Erzurum bu alanda yapılan yatırımlarının meyvesini almak üzere. Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın Teknik Direktörü Oğuz Çetin, sezon başı hazırlığı yapmak üzere takımını kamp için Palandöken Dağı'na getirecek.

Geçtiğimiz sezon Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın teknik direktörlüğüne getirilen Oğuz Çetin, Erzurum'da saha araştırması yaptı. Uçakla kente gelen Teknik Direktör Oğuz Çetin, Xanadu Snow White Oteli Genel Müdürü Altuğ Kargı ile Palandöken yolu üzerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni sahalarda incelemelerde bulundu. Sahaların zemini ve otellere olan yakınlığını bir hayli avantajlı bulan Oğuz Çetin, Erzurum'a çok güzel ve önemli bir yatırım yapıldığını söyledi.

"AVRUPA'DAN FARKI YOK"

Futbol takımlarının kente gelebilmesi için sahaların çok önemli olduğuna dikkat çeken Teknik Direktör Çetin, "Gördüğüm kadarıyla çok güzel işler yapılmış. Buraya her takım rahatlıkla gelebilir. Oteller de konforlu ve lüks. Buranın ilk etapta ihtiyacı karşılayabileceğini düşünüyorum. Antrenman sahalarının çok olması da önemli.  Ben sahaları beğendim. Bir takım ihtiyacı olacak her şeyi burada bulabilir. Erzurum'da bu konuya ciddi bir yaklaşım var. Kent için büyük bir avantaj. Umarım birkaç yıl sonra burası önemli bir merkez haline gelir. Avrupa'dan farklı bir yanı yok; doğaysa doğa, temiz havaysa temiz hava, imkânlar da olduktan sonra burası futbol takımlarının tercih edebileceği bir merkez olur" dedi. Çetin ayrıca sezon başı hazırlık döneminin ilk periyodunu burada yapmayı istediklerini kaydetti.

KARGI: BİZ HAZIRIZ

Xanadu Snow White Oteli Genel Müdürü Altuğ Kargı da tesislerdeki eksikliklerin en kısa sürede giderileceğini belirtti. Kargı, "Bu çalışmalarla ilgili çim saha uzmanı ve güvenlik konusunda Büyükşehir Belediyesi büyük bir destek veriyor. Ayın 20'sine kadar bu sahaların tüm tesislerle birlikte bitirileceği konusunda planlamalarımızı yaptık. Zaten oteller noktasında da hiçbir sorunumuz yok. Gelmek isteyen tüm takımları en iyi şekilde ağırlamaya hazırız" dedi. Onur Sağsöz/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • SD 01 Ocak 1970 02:00

    Sadece Türkiye`den değil, tüm Dünya`dan sayısız futbol takımı Erzurum`a kamp için gelmelidir.Bunun için de toprağından sebze meyve alamadığımız merkez yaylamızı çim sahalarla doldurup memleketimizi bir futbol üssü haline getirebiliriz.Altyapı kuramamış şehrimiz futbol kültürüne aşina olur ve böylelikle Süper Lig`den düşmeyecek bir veya birkaç takıma sahip oluruz.

  • Yunus Onurlu 01 Ocak 1970 02:00

    Oğuz Çetin gibi beyefendi bir futbolcu ve teknik adamın Erzurum`a gelmesi Erzurum`un tanıtımı için bulunmaz fırsattır. İnşallah rakımı 1900 m. olan Erzurum`un talihi de rakımı gibi yüksek olacak. Selçuklu Kartalı yükselişe geçti. Sporcular için rakım itibariyle bulunmaz bir vilayet Erzurum. Havası da temiz. suyu da memba suyu...