Bölge Haber Girişi : 10 Mayıs 2010 15:09

Oltu'da kutlu doğum haftası çoşkusu!..

Oltu'da kutlu doğum haftası çoşkusu!..
Kutlu Doğum Haftası final programı Oltu Zennun Camiide yapıldı. Oltu İlçe Müftülüğü ile Oltu Din Görevlileri Derneğinin birlikte organize ettikleri 11 köy camiindeki kutlama programlarına son nokta Oltu Zennun Camiinde koyuldu.

Erzurum Ajans-Kutlu Doğum Haftası final programı Oltu Zennun Camii’de yapıldı. Oltu İlçe Müftülüğü ile Oltu Din Görevlileri Derneğinin birlikte organize ettikleri 11 köy camiindeki kutlama programlarına son nokta Oltu Zennun Cami’inde koyuldu.
Akşam namazını müteakip Zennun Camii’de gerçekleştirilen final programında İlçe Müftüsü Lütfü İmamoğlu yapmış olduğu konuşmada Kutlu Doğum Haftası’nın önemine değindi. Daha sonra İlçe merkezindeki din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Şen Bülbüller İlahi Grubunun seslendirdikleri birbirinden güzel ilahilerin ardından final programı son buldu.
Program sonunda İlçe Müftüsü Lütfü İmamoğlu ile Din Görevlileri Derneği Başkanı Temel Taşçı programlarına destek veren Halitpaşa Muhtarı Cemalettin Pişmiş ve mahalle sakinlerinden Raci Cengiz’e birer Kur’an-ı Kerim hediye etti.
Öte yandan bu tür programlara bayanların erkeklerden daha çok ilgi gösterdiğinin altını çizen Oltu Din Görevlileri Derneği Başkanı Temel Taşçı, erkekleri daha duyarlı olmaya davet etti.
Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle organize edilen ve 11 köyü kapsayan programlara halkın gösterdiği katılımın kendileri bir hayli ettiğini söyleyen Din Görevlileri Dernek Başkanı Temel Taşçı, “Önümüzdeki yıllar program sayısını daha da artırarak birçok köye bu organizasyonları yaymayı düşünüyoruz. Konu ile alakalı çalışmalarımız bugünden itibaren başlamıştır. Bu yıl 2’si ilçe merkezi 11’i köy olmak üzere toplam toplam 13 program düzenledik. Bu programlarımızda bizleri yalnız bırakmayıp destek veren tüm halkımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.