İlçeler Haber Girişi : 02 Temmuz 2012 09:30

Oltu'da tayinci polisler unutulmadı

Oltu'da tayinci polisler unutulmadı
Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi tayinleri belli olurken ilçeden ayrılan personelini bir veda yemeğiyle uğurladı.
Erzurum Ajans-Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi tayinleri belli olurken ilçeden ayrılan personelini bir veda yemeğiyle uğurladı.
Öğretmenevinde verilen yemeğe İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ve Polis Merkezi Amirliği personeli katıldı.
Yemekte konuşan Oltu İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan, yaptıkları iş itibariyle Türkiye'nin çeşitli yerlerinde görev yaptıklarını belirterek, tayini çıkan personeline "yolları ve bahtları açık olsun" temennisinde bulundu.
Yemeğin hem tayini çıkan personeli uğurlama hem de birlik ve beraberlik adına bir araya gelmelerine vesile olduğunu dile getiren Küçükalkan, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
Küçükalkan, Oltu'da görev yaptıkları süre içerisinde yapmış oldukları hizmetlerinden ötürü tayini çıkan personeline teşekkür ederek birer plaket verdi. Oldukça hoş bir sohbet ortamında yenilen yemeğin ardından müzik eşliğinde halay çekip eğlenen personele, Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Başkomiser Celal Yavuzay ve Polis Merkezi Amir vekili Komiser yardımcısı Osman Daşkın'da eşlik etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.