Spor Haber Girişi : 05 Ocak 2013 13:08

Özakalın: hedefimizin 4 puan gerisindeyiz

Özakalın: hedefimizin 4 puan gerisindeyiz
Spor Toto 3. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da sürdürüyor.
Erzurumajans-Spor Toto 3. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da sürdürüyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın, yeni kurulmuş bir takım olduklarını ve her geçen gün daha iyi olma yolunda ilerlediklerini dile getirerek, ilk yarı sonunda hedeflerinin 34 puan olduğunu ve bu hedeften sadece 4 puan geride olduklarını söyledi.

İkinci yarıya iki etaplı bir kamp ile hazırlandıklarını anlatan Başkan Özakalın, ikinci yarı öncesi transfer komitesi olarak 3-4 nokta transfer daha yaparak takımı daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Büyükşehir Belediyespor olarak hedeflerinden herhangi bir sapmanın söz konusu olmadığını dile getiren Başkan Özakalın, “İki yarı daha iyi organize olarak hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Şu anda Antalya Kundu’da ilk etap kamp çalışmalarına başladık. İkinci etap kampımızı yine Antalya Belek Kaya Otel’de gerçekleştireceğiz. Belek kampının organizesinde Erzurum milletvekilimiz Adnan Yılmaz’ın girişimleri ve işadamı hemşerimiz Burhanettin Kaya’nın destekleri ile Belek Kaya otel’de 15 gün kamp yapacağız. Kamp organizasyonundaki desteklerinden dolayı Milletvekilimiz Adnan Yılmaz ve Erzurumlu hemşerimiz iş adamı Burhanettin Kaya’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

İkinci yarı öncesi takımların genellikle yılbaşı sonrası hazırlıklara başladığını ancak kendilerinin yılbaşı öncesi ikinci yarı için ara vermeden kolları sıvadıklarını anlatan Başkan Özakalın, transfer konusunda halen 5-6 oyuncu ile görüştüklerini ancak sabırlı davranarak en uygun transferi gerçekleştirmek istediklerini kaydetti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.