Erzurum Haber Girişi : 07 Aralık 2015 19:21

Özel Halk Otobüsleri Derneği'nden Başkan Sekmen'e teşekkür

Özel Halk Otobüsleri Derneği'nden Başkan Sekmen'e teşekkür
Özel Halk Otobüsleri Derneği Üyeleri, toplu ulaşım konusunda kendilerine her türlü desteği sağlayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür etti.

Erzurumajans-Özel Halk Otobüsleri Derneği Üyeleri, toplu ulaşım konusunda kendilerine her türlü desteği sağlayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür etti. 


Tarihi Müceldili Konağı'nda düzenlenen toplantıya Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, Ulaşım Daire Başkanı Abdulgafur Yeniay, Toplu Ulaşım Şube Müdürü Mustafa Koç, Özel Halk Otobüsleri Dernek Başkanı Yusuf Cindilli ve derneğin üyeleri katıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Kıraç, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, camianın sorun ve beklentilerini bildiklerini ve bunlara yönelik birçok adımın atıldığını ifade etti. Kıraç, "Özel halk otobüslerinin şoförleri başta engelli vatandaşlarımız olmak üzere 65 yaş ve üstü yolcularımız konusunda daha duyarlı olmalılar. Vatandaşlarımız toplu ulaşımda asla incitilmemelidir. Aksi davrananlara gerekli cezalar verilmektedir" dedi. Özel Halk Otobüsleri Dernek Başkanı Yusuf Cindilli de, ulaşım camiasının sorunlarını çözen Başkan Mehmet Sekmen'e teşekkür etti. Cindilli, "Başkanımız sağ olsun ulaşım sektörüne yönelik sorunlarımızı çözdü. Bize her konuda destek oldu. İki yıllık görev sürem 20 Aralık'ta doluyor. Bu süre zarfı içerisinde şoför camiasına her konuda destek olan başta Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu. Cindilli daha sonra üyelerinden helallik istedi. Konuşmaların ardından Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından özel halk otobüsü ve hat minibüsleri ile öğrenci ve personel servis sürücülerine yönelik gerçekleştirilen eğitim programına katılıp sertifika almaya hak kazanan şoförlere belgeleri verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.