Erzurum Haber Girişi : 23 Şubat 2013 18:26

Öztürk Erzurum'da

Öztürk Erzurum'da
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekilli Oktay Öztürk, Erzurum’da bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekilli Oktay Öztürk, Erzurum’da bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu.

İki gündür Erzurum’da bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, gezi ve incelemeleriyle ilgili olarak İHA muhabirine yaptığı değerlendirmede, “Ankara’daki işlerimizin yoğunluğu, üzerimizde takip etmemiz gereken bir hayli görevin olmasından dolayı arzu ettiğimiz sıklıkta Erzurum’a gelemiyoruz ama fırsat buldukça gelmeye çalışıyoruz. Geldiğimiz vakitte büyük sıkıntılarla karşılaşıyoruz. Çünkü vatandaşımızın derdine çare olabilecek hiç kimsenin olmaması, derdini anlatabileceği kimse olmaması gezip gördüğümüz yerlerde karşımıza çıkınca huzursuz oluyoruz. Dışarıdan çok farklı bir Türkiye gösteriyorlar. Adeta ekonomik safhasında dünyayla boy ölçüşen bir ülke konumunda değerlendiriyorlar ama buna paralel olarak büyükşehir yasası çıkarıyorlar, şehirlerin, belediyelerin sınırlarını il sınırları ile eş tutmaya çalışıyorlar ama hemen kulağımızın dibinde ki birçok yerde gece gittiğiniz vakit elektrik olmadığını, elektrik direklerinin olmadığını görürsünüz. Hala 21. asra gelmişiz içme suyunu olmadığını görüyoruz. İktidar milletvekillerinin gelip de herhangi bir tespitte bulunup bulunmadığını soruyoruz. Vatandaşın ifadesine göre seçimden seçime sık sık geliyormuşlar. İşte bizde vaktimiz oldukça buraları geziyoruz. Gece gündüz köylere gidiyoruz. Vatandaşların dertlerini öğrenmeye çalışıyoruz. Bu şekilde gezilerimiz devam ediyor” dedi.Okta

İHLAS HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ENVER ÖREN'İN VEFATI
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY ÖZTÜRK:
“BASIN HAYATINA ÇOK ÖNEMLİ KATKILARI OLAN BİR İNSANDI"


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, İhlas Holding Yönetim kurulu Başkanı Enver Ören'in vefatından dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını söyledi.

Erzurum Milletvekili Öztürk, "Dün bütün koşuşturma içerisinde Sayın Enver Ören Bey'in ahirete intikal ettiğini öğrendik. Bu yıl enteresan oldu; kendi sahasının duayenlerini bir bir kaybediyoruz. Biz rahmetliyi Türkiye Gazetesi ile tanıdık. Basın hayatına çok önemli katkıları olan bir insandı. Kendisini yakinen tanımadım ama uzaktan baktığımız vakitte galiba ağlarken gülmeyi becerebilen bir insan diye hüküm sahibi olmuştuk. Kendi camiasına, sevenlerine, ailesine başsağlığı diliyorum. Türk basın hayatı çok önemli bir tecrübeyi kaybetti. İnşallah yeri doldurulabilir. Bu vesileyle mekanı cennet olsun diyoruz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mökkem dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Şu an Erzurumda muhalefeti saadet yapıyor. MHP nin talihsizliği başındaki il başkanı ve milletvekili...