Kültür-Sanat Haber Girişi : 07 Kasım 2014 11:25

Öztürk görevinden alındı

Öztürk görevinden alındı
Erzurum Kültür ve Turizm İl Müdürü Fikret Öztürk,10 yılı aşkın bir süredir yürüttüğü görevinden alındı.
Erzurumajans-Erzurum Kültür ve Turizm İl Müdürü Fikret Öztürk, görevinden alındı. Tüm eleştiri ve tepkilere rağmen 10 yılI aşkın bir süredir bu görevde bulunan Öztürk, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı olan yakınlığı ile biliniyordu.

Başbakan Yardımcılığı ile Kültür Ve Turizm Bakanlığı'na Ait Atama Kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararnamede  Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk ile birlikte 5 ilin müdürü de yer aldı. Atama kararnamesinde, "Fikret Öztürk'ün başka bir göreve atanmak üzere" denilerek, görevinden alınması dikkat çekti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurum sevdalısı 01 Ocak 1970 02:00

    merak etme senin gibilerine Allah nasip etmez o büyük bir nasip sana laf cümlesi kurmak ancak nasip olur.

  • tolunay aksöz 01 Ocak 1970 02:00

    Ey sefil erzurum müslümanları çabuk tevbe ediniz Büyük muvahhid BİLGE KİŞ sn:Fikret ÖZTÜRK beyefendi haketmediğiniz halde on yıl boyunca sizlere katlanarak hizmet ettiler.YENİ TÜRKÜYE`NİN kurucusu müminlerin emiri büyük usta kuruluş çalışmaları büyük bir gizlilik içerisinde tamamlanan devletin en statejik kurumu olan KATI ATIK VE KAZURAT BAŞKANLIĞI görevini fikret beyefendi`ye sundular.Fikret öztürk bey lütfedip kabul buyurdular. şimdi israil düşünsün şimdi amerika düşünsün