Spor Haber Girişi : 18 Ocak 2012 13:37

Palandöken Belediyesi boks takımı başarıya koşuyor

Palandöken Belediyesi boks takımı başarıya koşuyor
Bölge 1. Lig boks şampiyonasın da mücadele eden 17 takımdan yaklaşık yüz sporcu arasından çıkan Palandöken Belediyesi Boks Takım üç birincilik, iki de ikincilik elde ederek başarı grafiğini yükseltti.
Erzurum Ajans-Bölge 1. Lig boks şampiyonasın da mücadele eden 17 takımdan yaklaşık yüz sporcu arasından çıkan Palandöken Belediyesi Boks Takım üç birincilik, iki de ikincilik elde ederek başarı grafiğini yükseltti.

BOKSÖRLERİN BÜYÜK BAŞARISI

Bölgeden 17 kulübün, 100 sporcuyla katıldığı bölge birinci ligin de 52 kiloda Burak Korkmaz, 56 kiloda M. Buğra Atmaca, 91 kiloda Fatih Sultan Aygün birincilik kürsüsüne çıkarken bölge ligin de, 46 kiloda Furkan Öyet ve 64 kiloda Emre Kuzgun bölge ikinciliği elde ederek ilçenin gurur kaynağı oldular.
Palandöken Belediye Başkan Orhan Bulutlar, İki yıl önce yeniden yapılandırılan boks takımının çok daha büyük başarılara imza atacağına olan inancını dile getirdi. Başkan Bulutlar, “Kulüp bünyemizde gelecek vadeden birbirinden yetenekli sporcularımız var. Sporculara gerekli alt yapıyı oluşturma çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Her zaman dediğimiz gibi spora ve sporcuya tam destek olacağız. Gençlerimizi kötü ortamlardan ve kötü alışkanlıklar dan uzak tutmak için sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz için fedakarlıklardan kaçınmayacağız. Geleceğimiz olan gençlerimiz için sağlıklı ve temiz ortamlar oluşturmak istiyoruz” dedi.

HEDEF: MİLLİ TAKIMA DAHA ÇOK SPORCU VERMEK

H
edef olarak milli takıma daha çok sporcu vermeyi belirlediklerini söyleyen Başkan Bulutlar,” Son iki yılda aldığımız başarılı sonuçlar asla tesadüf değil. Kurumsallaşmış bir Belediye Spor Kulübümüz var. Gelirleri, giderleri ve tüm faaliyetleri düzenli bir şekilde yürütülüyor. Yaptığımız yeniden yapılandırma çalışmalarınızı sonucunda aldığımız başarıları Milli Takıma daha çok sporcu vererek taçlandırmak istiyoruz. Palandöken Belediyesi Boks Takımımızı Milli Boksörümüz Gürkan Sönmez, çalıştırıyor. Yaklaşık 60 sporcuyu bünyesin barındırıyor” dedi.