Bölge Haber Girişi : 15 Mayıs 2010 00:02

Palandöken'de manzara tartışması!..

Palandöken'de manzara tartışması!..
Erzurum Palandöken'deki Polat Renaissance otelin sahibi İbrahim Polat, otelinin şehir manzarasını kapatır şekilde ETF Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Can Dikmen tarafından başka bir otel yapıldığını belirterek bu duruma tepki gösterdi.

Erzurum Ajans-Erzurum Palandöken'deki Polat Renaissance otelin sahibi İbrahim Polat, otelinin şehir manzarasını kapatır şekilde ETF Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Can Dikmen tarafından başka bir otel yapıldığını belirterek bu duruma tepki gösterdi.

Erzurum'a gelerek bir basın toplantısı düzenleyen İbrahim Polat, ETF Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Can Dikmen tarafından otelinin önüne başka bir otel yapıldığını belirtti. Erzurum'a 10 yıl önce Polat Renaissance otelini yaptırdıklarını ve geçen sürede 8 yıl otelin zarar ettiğini ve ancak son 2 yılda kara geçtiğini belirten Polat, "10 yıl önce Aşkale ilçesinde bir okul yaptırmak için gelmiştim. O dönemin valisi şehirde hiç 5 yıldızlı otel olmadığını belirterek bizden destek istemişti. Bunun üzerine Erzurum'a hizmet adına bu oteli yaptırdık. 8 yıl bu otelden zarar ettik. Son 2 yıldır da kara geçti" dedi.

Dikmen tarafından yaptırılan otelin imara çok da uygun olmadığını, dere yatağının ve yolun kapatıldığını iddia eden Polat, "Tekstil sektörüyle tanınan biri şimdi turizm sektörüne atılarak otelimizin tam önüne otel yaptırıyor. 100 metre öte tarafa yaptırsa sorun yok. Ancak şu anki yaptırılan konumla otelimizin şehir manzarası kapatılıyor. Erzurum için hizmet etmeye çalışıyoruz. Ancak Erzurumlular bize destek çıkmıyor" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.