Bölge Haber Girişi : 11 Nisan 2011 11:08

Polislerden dostluk maçı!..

Polislerden dostluk maçı!..
Oltu İlçesinde görevli polisler aralarında dostluk maçı yaparlarken, maçı seyretmeye gelen polis çocukları doyasıya eğlendiler.

Erzurum Ajans-Oltu İlçesinde görevli polisler aralarında dostluk maçı yaparlarken, maçı seyretmeye gelen polis çocukları doyasıya eğlendiler.

Türk Polis Teşkilatının 166. Kuruluş Yıldönümü yurt genelinde olduğu gibi Erzurum ‘un Oltu İlçesi’nde de gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediliyor. Son olarak Oltu İlçesinde görevli polisler için özel olarak dostluk futbol maçı düzenlendi. Düzenlenen maçta 1.takımı Oltu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği, Asayiş Büro Amirliği, Terör Büro Amirliği ve Trafik Büro Amirliği oluştururken; 2. Takımı da Oltu Polis Merkezi Amirliği personeli oluşturdu. 3-3 berabere biten maç öncesinde Oltu İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan‘a kendisi için özel olarak Polis Merkezi Amirliği personeli tarafından hazırlatılan Polis Merkezi Amirliği takımının forması Emniyet Amiri Tümer Yılmaz ve Komiser Yardımcısı Osman Daşkın tarafından sunuldu.

Oltu Çağrı FM tarafından maç öncesi ve sonrasında hit parçalardan oluşan müzikler dinlettirildi. Maçı seyretmeye gelen polis çocuklarına çeşitli oyuncaklar hediye edilip, çikolatalar ve baklavalar ikram edilirken mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.