Siyaset Haber Girişi : 11 Şubat 2015 20:37

Prof. Dr. Karagöl: Yeni Türkiye için adayım

Prof. Dr. Karagöl: Yeni Türkiye için adayım
Milletvekili aday adaylığı müracaatlarının başlamasıyla birlikte Erzurum'da siyaset arenası hareketlendi. Aday adayları projeleri ve hedeflerini anlatmak için birer birer sahaya iniyor.
Erzurumajans-AK Parti'nin Erzurum'daki iddialı milletvekili aday adaylarından Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi ve SETA Vakfı Ekonomi Direktörü Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, seçim çalışmalarına başladı.

Dün görevinden istifa ederek AK Parti'den Milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, Erzurum'a gelerek seçim çalışmalarına start verdi. Erzurum Ajans'ı ziyaret eden Prof. Dr. Karagöl, Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt'a çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti iktidarının 'Yeni Türkiye Vizyonu'nun 'Ekonomi Manifestosu'nu hazırlayan ekibin içerisinde yer alan Prof.Dr.Karagöl, "7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, Yeni Türkiye'nin inşa sürecine akademik birikimim ve tecrübemle katkı sağlamak istiyorum. Bu sürecin aktörü olan AK Parti'den Erzurum milletvekili aday adayıyım. Doğup büyüdüğüm şehrime ve ülkeme hizmet etmek için bu yola çıktım. Tüm Ak Parti teşkilatlarından ve değerli hemşerilerimizden destek bekliyorum" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.