Bölge Haber Girişi : 12 Eylül 2011 13:56

Şehit Er izne gelmek için biletini almış!..

Şehit Er izne gelmek için biletini almış!..
Kars'ta operasyon dönüşü kazayla kendini vurarak şehit olan er Celal Kızılkan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Erzurum Ajans-Kars'ta operasyon dönüşü kazayla kendini vurarak şehit olan er Celal Kızılkan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Kars İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı birlik, dün gece operasyondan dönüşünde mola verdi. Askerlerden Celal Kızılkan'ın dinlenmek için oturmak istediği sırada eğilirken emniyeti açık olan silahının ateş alması sonucu şehit oldu. Şehidin cenazesi Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Konya - Ereğli'ye gönderildi.

Er Celal Kızılkan'ın aslen Erzurumlu olduğu, ailesinin Ereğli'de ikamet ettiği bildirildi.

Öte yandan, Şehit düşen Kızılkan'ın bu ay içerisinde izne gelmeyi planladığı ve otobüs biletini aldığı da ortaya çıktı. Kızılkan'ın, sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasında paylaştığı mermilerden yazdığı 'Canım Anam' yazısı görenleri hüzünlendirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.