Siyaset Haber Girişi : 09 Şubat 2013 13:03

Soruyorum'un konuğu Murat Kılıç

Soruyorum'un konuğu Murat Kılıç
Bölgenin uydu kanalı Kardelen Televizyonu'nda Sinan Özçaylak'ın moderatörlüğünü yaptığı 'Soruyorum' programının bu haftaki konuğu Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç olacak.
Erzurumajans-Bölgenin uydu kanalı Kardelen Televizyonu'nda Sinan Özçaylak'ın moderatörlüğünü yaptığı 'Soruyorum' programının bu haftaki konuğu Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç olacak.

Her hafta Türkiye, bölge ve Erzurum gündeminden başlıklarla izleyicilerin karşısına çıkan gazeteci yazar Talat Uzunyaylalı ile Mehmet Şener, bu hafta Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç’ı soru yağmuruna tutacak. Tecrübeli isim Sinan Özçaylak'ın moderötürlüğünde gerçekleşecek olan program 9 Şubat Cumartesi günü saat 20.00'de Kardelen Televizyonu ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

KILIÇ’A SORU SORABİLİRSİNİZ


Ekran karşısındakilerin de mesajlarıyla katılabileceği programda Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç’a soru sormak isteyenler cep telefonlarına kardelen yazıp boşluk bırakarak mesajlarını yazacak ve 3969'a gönderebilecekler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.