İlçeler Haber Girişi : 02 Mayıs 2012 20:30

Tekin Pasinler'de taklacıyı buldu

Tekin Pasinler'de taklacıyı buldu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Erzurum Pasinler ilçesinde İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in “Takla atta göreyim” dediği Pala Mustafa lakaplı Mustafa Boğaçayır’ı oturduğu kıraathanesinde ziyare
Erzurum Ajans-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Erzurum Pasinler ilçesinde İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in “Takla atta göreyim” dediği Pala Mustafa lakaplı Mustafa Boğaçayır’ı oturduğu kıraathanesinde ziyaret etti.
Erzurum’un Aşkale ilçesinde 5 Tedaş işçisinin ailelerine taziye ziyaretine giden Cumhuriyet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, daha sonra Pasinler’e geçerek İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in Takla atmasını istediği Pala Mustafa Boğaçayır’ı her zaman oturduğu kıraathane de ziyaret etti. Pala Mustafa’yla birlikte çay içip, sohbet eden Gürsel Tekin, “Buraya gelmemizin amacı vatandaşımıza yapılan bir ayıptan dolayı kendisine destek olduğumuzu, yanında olduğumuzu bilmesini istememizdir. Yapılan bir ayıptır, ayıp ise ayıpla kapatılmaz” dedi.
Sosyal güvenliğinin ve ekonomik durumu hakkında soran Gürsel Tekin’e Mustafa Boçayır, devlet tarafından verilen yeşil kartının bulunduğunu, ekonomik durumunun ise iyi olmadığını söyledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mustafa Boğaçayır ise “Bakan beyi ben seviyorum. Bana dedi oyna bende oynadım hepsi bu. Ben bütün bakanları seviyorum” dedi.
Mustafa Boğaçayır’ın oğlu Latif Boğaçayır ise “Biz bakan beyden razıyız. Allah razı olsun” dedi.
Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Pala Mustafa ve vatandaşlarla vedalaşarak Pasinler’e bağlı Esendere köyüne geçerek vatandaşların yıllardır muzdarip olduğu atık çöplüğünde incelemelerde bulundu. Esendere köyü sakinleri yıllardır Pasinler Belediyesi başta olmak üzere kapısını çalmadıkları kurum kalmadığını söyleyen vatandaşlar bu çöplüğün yanından geçen sudan hayvanlarının itçini, böylelikle hayvanlarının hastalandığını ve öldüğünü söylediler.
Köylülere gerekli girişimlerin yapılacağını dile getiren Gürsel Tekin, daha sonra Pasinler’de bir kahvehane de vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.