Spor Haber Girişi : 01 Şubat 2012 13:11

Temel eğitim kayak kursları sürüyor

Temel eğitim kayak kursları sürüyor
İlk ve orta dereceli okulların sömestr tatiline girmesinin ardından temel eğitim kayak kursları hız kazandı.
Erzurum Ajans-İlk ve orta dereceli okulların sömestr tatiline girmesinin ardından temel eğitim kayak kursları hız kazandı. Onlarca minik öğrenci Gençlikspor, Palandöken Gençlikspor kulübü tarafından açılan Temel Eğitim Kayak Kursları da tam gaz devam ederken onlarca öğrenci Antrenör Ahmet Aktaş, Abdulhadi Çintimar, Demet Karslı, Sırrı Akpınar ve Yusuf Tangüzel yönetiminde temel eğitim kayak kursu alıyor. Kayağın inceliklerini öğrenen minik öğrenciler, kısa sürede kayak yapmayı öğrenirken, Gençlikspor Kulübü’nün pilot okullardan seçtiği öğrenicilere yönelik Kayak Okulu kalak çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Onlarca öğrencinin Palandöken Kayak Merkezi’nde çalışması sonucu ortaya cıvıl cıvıl bir görüntü çıktı.

ÇİNTİMAR KAYAK KURSLARINI ZİYARET ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar ile birlikte temel eğitim kayak kurslarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çintimar, Kayak kurslarının neşeli bir ortamda geçmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, minik öğrencilerle de yakından ilgilendi. Erzurum’un kış sporları ve kayak turizminde artık dünyada tanınır duruma geldiğini belirterek, tüm Erzurum’un karın nimetlerinden faydalanm
ası gerektiğini söyledi. Çintimar, “Çocukların kayak öğrenmeleri bizleri mutlu ediyor. Diğer kulüplerin de bu işe yönelmesi inanıyorum ki, yetenekli sporcuların ortaya çıkmasını sağlayacaktır” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.