Spor Haber Girişi : 01 Mayıs 2012 15:00

TFF'den Yeni Erzurum Stadı'na Çıkarma

TFF'den Yeni Erzurum Stadı'na Çıkarma
Futbol Federasyonu Stadyum Güvenlik Müdürü Cenk Cem, Cemal Gürsel Stadı'nda İncelemelerde Bulundu
Erzurum Ajans-Futbol Federasyonu Stadyum Güvenlik Müdürü Cenk Cem, Cemal Gürsel Stadı'nda İncelemelerde Bulundu 
Geçtiğimiz yıl 31 Temmuz 2011 tarihinde Erzurum'da oynanması gereken Süper Kupa Final maçı 3 Temmuz'da başlayan Şike soruşturması yüzünden iptal edilmişti. İptal kararından önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 12 Haziran Erken Genel Seçimler öncesinde Erzurum mitinginde Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanması gereken Süper Kupa Finali'nin Erzurum'da oynanacağını belirtmesine rağmen, bu karşılaşma Şike soruşturması kapsamında TFF tarafından iptal edilmişti. Şimdi de Türkiye Ziraat Türkiye Kupası Final maçı için Erzurum'un ismi geçmeye başladı. Futbol Federasyonu da Erzurum'a heyet göndererek Yeni Erzurum Stadı'nda inceleme yaptırdı. Futbol Federasyonu Stadyum Güvenlik Müdürü Cenk Cem dün Yeni Erzurum Stadı'nda baştan ağaya incelemelerde bulunarak bol bol not tuttu. Cem'in incelemeleri esnasında Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Hikmet Yıldırgan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Tesisler Şube Müdürü Şinasi Polat ile Yeni Erzurum Stadı Tesis Amiri Efraim Yayla'da hazır bulundu.

ÇİNTİMAR GARANTİ VERDİ


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar Yeni Erzurum Stadı'nın her yönü ile Ziraat Türkiye Kupası Final Maçını kaldıracak kapasitede bir stadyum olduğunu belirterek, ''Burası Türkiye'nin en iyi stadyumları arasında yer alıyor. Edindiğimiz bilgiye göre Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final maçının 16 Mayıs'ta oynanacak. Bu maç öncesinde Yeni Erzurum Stadı'nın saha zeminindeki çimlerde mükemmel olacak. Şu an zaten saha zeminini hızlandırılmış bakıma aldık. İnşallah Futbol Federasyonumuz bu maçı Erzurum'a verir, çünkü şu anda bir eksikliğimiz yoktur. Zaten Federasyon yetkililerimizin bizden istediklerini geçtiğimiz yıl yerine getirmiştik, şimdi de bizden aruz edilen şeyleri anında yaparız, yeter ki, Ziraat Türkiye Kupası Final Maçını ilimize versinler'' dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Şinasi Polat'ta stadyumun teknik konuları hakkında TFF Stadyum Güvenlik Müdürü Cenk Cem'i bilgilendirdi. Çim Mühendisi Metin Kılıç'da saha zemininde bir sorun olmadığını ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Alpin 01 Ocak 1970 02:00

    Çim Mühendisi ne oluyor arkadaşlar öyle bir mühendislikmi var fakültelerde