Erzurum Haber Girişi : 28 Ocak 2014 14:08

Topçuoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Topçuoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Erzurum'da geçtiğimiz hafta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına tekrar seçilen Hanifi Topçuoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Erzurumajans-Erzurum'da geçtiğimiz hafta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına tekrar seçilen Hanifi Topçuoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Topçuoğlu'nun cenaze namazı İstanbul'da camii imamı yapan oğlu Bünyamin Topçuoğlu kıldırdı.

Yaklaşık bir hafta önce Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na getirilen Topçuoğlu bir süreden beri kalp ve solunum yetmezliği sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi öğle namazını müteakip Lalapaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi. Topçuoğlu'nun cenaze namazını İstanbul Bağcılar İSTOÇ Camii imamlığını yapan ve Dünya en güzel Kur'an okuma birincisi olan oğlu Bünyamin Topçuoğlu kıldırdı.

Cenaze namazına Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hüseyin Vanlıoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Güzel bir agayimiz olan Hanifi Topcuoğlu agabeyimize Cenabi Haktan Rahmetler Dilerim son günlerde Erzurumun kıymetli Nadide agabeyilerini kaybetmek büyük üzüntü ama Hakkın Takdiri Tecellisi böyle tecelli etmiş Acılı ailesine sevenlerine şöfürler camiasına sabrı cemiller dilerim Hanifi agabeyimizin kabri mekanı nur olsun inşallah.