Bölge Haber Girişi : 18 Nisan 2010 13:16

Tortum'da tasavvuf müziği coşkusu!..

Tortum'da tasavvuf müziği coşkusu!..
Erzurum'un Tortum İlçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Tasavvuf müziği konseri halkın yoğun ilgisini gördü. Tortum Müftülüğünün organize ettiği daha önce hatim, mevlit, ve sohbet programlarına ek olarak bu yıl ilk defa tasavv

Erzurum Ajans-Erzurum’un Tortum İlçesi’nde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Tasavvuf müziği konseri halkın yoğun ilgisini gördü. Tortum Müftülüğünün organize ettiği daha önce hatim, mevlit, ve sohbet programlarına ek olarak bu yıl ilk defa tasavvuf müziği konseri düzenlendi. Tortum kapalı spor salonunda yapılan programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Program, Türkiye dereceleri bulunan Mahmut Şevket Bayram’ın okuduğu kuran tilaveti ile başladı .İlçe Müftüsü Celal Büyük, konuşmasında katılımın çokluğunun peygambere olan sevginin bir ifadesi olduğu ve yoğun katılımların olması müftülük olarak yeni programlar için güç verdiğini söyledi. Program Mahmut Şevket Bayram ve ekibinin verdiği tasavvuf konseri ile son buldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.