Eğitim Haber Girişi : 05 Aralık 2013 21:01

TÜBİTAK 48. Bilim ödülleri

TÜBİTAK 48. Bilim ödülleri
TÜBİTAK 48. Bilim Ödülleri, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün himayesinde Çankaya Köşkü`nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Erzurumajans-TÜBİTAK 48. Bilim Ödülleri, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün himayesinde Çankaya Köşkü`nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Türkiye'nin en prestijli bilim ödülleri olan '48. TÜBİTAK Bilim, Özel ve Teşvik Ödülleri ile TÜBİTAK- Gelişmekte Olan Dünya İçin Bilimler Akademisi (TWAS) Teşvik Ödülü' için Çankaya Köşkü'nde tören düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Gül`ün himayesinde gerçekleştirilen törene Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hikmet Koçak, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Özkan Polat, davetliler ve ödül alan bilim insanlarının aileleri katıldı.

Atatürk Üniversitesi, Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekai Halıcı, "48. TÜBİTAK Bilim, Özel ve Teşvik Ödülleri ile TÜBİTAK- Gelişmekte Olan Dünya İçin Bilimler Akademisi (TWAS) Teşvik Ödülü "ne layık görüldü.

Genç Bilim Adamı ödülüne layık görülen Halıcıya, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen törenle gümüş plaket ve ödül beratı verildi.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.