Bölge Haber Girişi : 25 Ekim 2010 11:52

Türk sağlık-sen üyeleri Oltu'da eğlendi!..

Türk sağlık-sen üyeleri Oltu'da eğlendi!..
Türk Sağlık-Sen Oltu İlçe Temsilciliği düzenlediği müzik-eğlence ve tanışma programında bir araya geldi.

Erzurum Ajans-Türk Sağlık-Sen Oltu İlçe Temsilciliği düzenlediği müzik-eğlence ve tanışma programında bir araya geldi.

Oltu Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen programa Türk Sağlık-Sen Erzurum Şube Başkanı Kenan Karaçam ve beraberindekiler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Oltu Temsilcisi Metehan Kaya, kamu çalışanlarının güçlü ve birlikte hareket etme zorunluluğuna vurgu yaptı.

“Yeni kazanımlar elde etmenin ve hak kayıplarının önüne geçmenin yolu sendikalara üye olunması ile mümkündür.” diyen Kaya tüm sendikacıların gerçek anlamda sendikacılık yapmaları gerektiğini söyledi.

Tüm kamu çalışanlarının haklarını savunacağına inandığı bir sendikaya üye olmaya davet eden Türk Sağlık-Sen Oltu İlçe Temsilcisi Metehan Kaya, “Bizim ilkemiz, önce ülkemiz” sloganıyla yola çıktıklarını kaydetti.

Türk Sağlık-Sen Erzurum Şube Başkanı Kenan Karaçam ise çalışan, üreten, yol gösteren ve hak ettiğini de mutlaka alan bir sendikacılık anlayışını benimsediklerini ifade etti.

Akşam yemeğinin ardından müzik eşliğinde halay çeken sendika üyeleri bir taraftan stres atarken bir taraftan da birbirleriyle tanışmanın keyfini yaşadı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.