Bölge Haber Girişi : 13 Ocak 2011 15:16

Universiade için araç kiralandı!..

Universiade için araç kiralandı!..
27 Ocak - 6 Şubat arası düzenlenecek olan UNIVERSIADE kış oyunları için ihale yoluyla bir çok araç kiralandı...

Erzurum Ajans-Erzurum'da 27 Ocak- 06 Şubat 2011 tarihleri arasında yapılacak olan 25. Üniversiteler arası Kış Oyunları'nda (UNİVERSİADE) kente gelen sporcu ve misafirlerin taşınması için yapılan "Taşıma Hizmeti Alım" ihalesi sona ererken, ihaleyi kazanan Öztaş firmasının bugün, kullanılacak araçları yeterlilik testinden geçirdiği bildirdi.
Cemal Gürsel Stadyumu arkasına çekilen araçlar oluşturulan komisyon ekipleri tarafından yeterlilik testine tabii tutuldu. 25. Üniversiteler arası Kış Oyunları'nda misafirleri taşımak için 110 otobüs, 35 midibüs, 40 minibüs, 250 binek otomobil, 40 pikap, 30 kamyonet, 7 adet mini loder (bobcat) ve 6 adet fork lift (çekici kamyon), hizmet verecek.
Komisyon ekibi araçları tek tek inceleyerek yeterlilik testine tabii tutarken zaman zaman testi geçemeyen araç sahipleri duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine olumsuz bir olay yaşanmaması için çevik kuvvet polisleri test alanına sevk edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.