İlçeler Haber Girişi : 09 Eylül 2013 12:34

Vali Altıparmak'tan pet kutu tepkisi

Vali Altıparmak'tan pet kutu tepkisi
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Uzundere ilçesinde pet kutularının yol kenarlarına atılmasına tepki gösterdi.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Uzundere ilçesinde pet kutularının yol kenarlarına atılmasına tepki gösterdi.

Erzurum Uzundere ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Altıparmak, halkın çevreye karşı daha fazla duyarlı olması gerektiğini belirtti.

Beraberindeki Erzurum Müftüsü Hasan Çınar'a talimat veren Vali Altıparmak, hocaların vaazlarında çevre temizliği konularına değinmelerini de istedi.

Altıparmak, "Sağda, solda pet kutularından geçilmiyor. Pet kutularının yerlere atılmaması için hocaya söyle camide vaaz versin. Bir veli bu konuda çocuklarını eğitmiyorsa, çocuklarının yanında çöpleri yol kenarlarına atıyorsa, elbette çocuğu da çöpleri yere atar. Dereler ve yol kenarlarında inanılmaz şekilde çöp pisliği var. Kimin yere attığını görüyorsanız o kişinin aracının plakasını ya da adını soyadını alıp Emniyete veya Jandarmaya şikayet edin." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yunus Onurlu 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın valim aynı sıkıntı Pasinler ilçesinde de yaşanıyor ne yazıkki. İki gün önce gözümün önünde belediye tarafından yeşillendirilmiş ve demir çit çekilmiş ana yol üzerindeki alana gözümün önünde bir bayan yarım litrelik su petini içinde yarısı da su dolu iken oraya attı. Sanki çöp bidonuna atıyor gibi de rahattı. Bir şey desem üste çıkar ve beni rezil ederdi. Onun için çirkefe taş atmadım ki üstüme sıçramasın. Bunun çözümü ana yollar üzerine mobese sistemi kurulsun. Çöp atanlar tespit edilsin.