Medya Haber Girişi : 19 Nisan 2016 18:13

Vançelik İletişim öğrencilerine 'sağlık' dersi verdi

Vançelik İletişim öğrencilerine 'sağlık' dersi verdi
Erzurum İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik, Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencilerine 'Sağlık' dersi verdi.
Erzurumajans-Erzurum İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik, Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencilerine 'Sağlık' dersi verdi.

İl Sağlık Müdürlüğü çok amaçlı eğitim salonunda İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Besim Yıldırım ve dördüncü sınıf öğrencileriyle bir araya gelen İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik, genç gazeteci adaylarına, 'Sağlıkta Dönüşüm Sistemi'ni anlattı. Gerçekleşen yatırımlarla Erzurum'da ve Türkiye'de sağlığın dünü ile bugünü hakkında açıklamalarda bulunan Vançelik, sağlıklı yaşamanın önemine işaret etti. Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek adına tütün, tütün ürünleri ve zararlı alışkanlıklardan uzak durduğunda, hareketli yaşamı benimsediğinde çok korktuğu hastalıklardan büyük oranda korunmuş olacağına dikkat çeken Vançelik, gençlere sağlıklı yaşamla ilgili uyarılarda bulundu. Sağlıkta memnuniyet oranının yüzde 76'ya yükseldiğini ifade eden İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik, sağlık alanında elde edilen başarıları örnekler ve rakamlarla izah etti. 

Soru yanıtların ardından Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Serhat Vançelik ile bir de röportaj yaptılar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.