İlçeler Haber Girişi : 19 Nisan 2012 16:30

Yakutiye müftülüğü'nden kutlu doğum aşısı

Yakutiye müftülüğü'nden kutlu doğum aşısı
Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde Yakutiye İlçe Müftülü’nce Lalapaşa Camiinde “Kur’an Ziyafeti ve Kutlu Doğum Aşı” programı düzenlendi.
Erzurum Ajans-Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde Yakutiye İlçe Müftülü’nce Lalapaşa Camiinde “Kur’an Ziyafeti ve Kutlu Doğum Aşı” programı düzenlendi. Öğle namazından önce Ankara Keçiören ilçesi Aksa Camii İmam Hatibi Erdal İlhan ve Müftülük görevlilerinden Ulu Camii Müezzin Kayyımı Yakup Tosunoğlu, Kadana Camii İmam Hatibi Yunus Kılıç, Mehmet Zahit Kotku Camii Müezzin Kayyımı Veyis Ağsakallı ve fetih Camii imam Hatibi Yasin Çeriğ tarafından okunan İlahi ve kuran Kerim tilavetin ardından İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından dua yapıldı.
Yoğun katılımın olduğu Kur’an ziyafetine katılanlara ve vatandaşlara namaz sonrası Kutlu Doğum aşı olarak müftülük tarafından Camii yanında hazırlanan çadırlarda yaklaşık 5000 kişiye pilav üstü döner ve ayran ikram edildi.
Peygamberimizin doğumunun 1441. yılı kutlamalarının vatandaş tarafından büyük bir ilgi gördüğünü belirten Yakutiye İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, ”Bu programlarımızı katılarak bizleri onurlan kardeşlerimize bir ikramımız olsun diye kutlu doğum aşını sunuyoruz. inşallah bu bir haftalık programlar , günümüzde şiddetle ihtiyaç duyduğumuz kardeşlik hukukumuz ve birlikteliğimizin pekişmesine vesile olur. “ dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.