Bölge Haber Girişi : 15 Mayıs 2011 12:41

Yakutiye parkında hummalı çalışma!..

Yakutiye parkında hummalı çalışma!..
Yakutiye Belediyesi, Yakutiye Parkında çevre ve peyzaj düzenlemesini tamamlayarak parkı hizmete açmak için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Erzurum Ajans-Yakutiye Belediyesi, Yakutiye Parkında çevre ve peyzaj düzenlemesini tamamlayarak parkı hizmete açmak için hummalı bir çalışma yürütüyor. Yakın zamanda parkın hizmete hazır hale getirileceğini belirten Korkut, “Yakutiye parkında yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Haziran ayı başında açılışı yapacağız” dedi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut tarafından her adımı titizlikle izlenen çalışmalar sürerken, Yakutiye parkında açılışın Haziran ayı başında olacağı belirtildi. Her ayrıntıyla ilgilenen Başkan Korkut, günlük olarak çalışmaları takip ediyor. Korkut, “Park, maalesef iklimsel etkilerden dolayı geçtiğimiz yıl tamamlanamadı. Bu gecikmeden dolayı halkımızdan affımızı istiyorum. Erzurum’a layık bir çalışma için her ayrıntıyı bizatihi kontrol ediyorum. En güzeline layık olan halkımıza görkemli bir park, şehir meydanı hediye edeceğiz. Bir şeyide hatırlatayım ki; çevresel güzelliği bir yana Yakutiye Medresesinin açığa çıkarılması da önemli bir hizmetti” dedi.

Ali Korkut, park içerisinde tuvaletlerin yeraltına indirildiğini anımsatarak tuvaletlerin de tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Korkut, tuvaletlerin sıcak suyuyla, kadınlar için çocuk emzirme ve bez değiştirme odalarıyla modern bir anlayışla inşa edildiğini ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.