Bölge Haber Girişi : 15 Aralık 2010 00:36

Yakutiye'de gençlik meclisi!..

Yakutiye'de gençlik meclisi!..
Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi Genel Kurulu yapıldı.

Erzurum Ajans-Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi Genel Kurulu yapıldı. Yapılan Genel Kurul oylamaları sonucu Gençlik Meclisi Başkanlığı\'na Süleyman Gökçe, Meclis Eş Başkanlığı\'na ise Nevra Yunusoğulları seçildi.


Erzurum Ticaret Sanayi Odası (ETSO) Toplantı Salonu\'nda yapılan genel kurula Erzurum\'da faaliyet gösteren gençlik kulüpleri, siyasi partilerin gençlik kolları ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin gençlik kurulları katıldı. Kalabalık bir katılımın gerçekleştiği Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Divan Kurulu seçimi yapıldı. Divan Başkanlığı\'na Ticaret Borsası Başkanı ve Yakutiye Kent Konseyi Başkan Vekili Hakkı Hınıslıoğlu getirilirken, üyeliğe ise Halim Ulaş ve Abdulkadir Ergün getirildi.


Genel Kurul açılış konuşması yapan Erzurum Ticaret Borsası (EBB) Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, bir toplumun geleceğinin temellerini oluşturacak olan gençlerin, toplumu yönetme ve yönlendirme adına gençleri katılımcı ve girişimci yapmanın tek yolunun gençlik meclisleri olduğunu söyledi.


Yakutiye Kent Konseyi\'nın kısa zaman içerisinde bir çok etkinlik ve projeye imza attığını belirten Yakutiye Kent Konseyi Yürütme Kurulu Halim Ulaş, Konseyin alt kurullarını da tamamlamak üzere olduğunu ifade etti. Yapılan Yakutiye İlçe Gençlik Meclisi\'nin yapacağı çalışmaların örnek teşkil edeceğini umut ettiğini belirten Halim Ulaş Kent Konseyi olarak Gençlik Meclisi\'nin yapacağı her türlü çalışma ve alacağı kararların uygulanması için her türlü desteği vereceklerini kaydetti. Daha sonra Genel Kurul oylamasına geçildi. Yapılan oylamalar sonucunda Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkanlığı\'na Süleyman Gökçe, Meclis eş Başkanlığı\'na ise Nevra Yunusoğulları seçildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.