İlçeler Haber Girişi : 08 Ağustos 2012 14:30

Yakutiye'nin Ramazan'da asfalt mesaisi

Yakutiye'nin Ramazan'da asfalt mesaisi
Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İstasyon mahallesi Yem Sanayi Yolu ve Bulutlar sokakta asfalt ve yol çalışmalarını sürdürüyor.
Erzurum Ajans-Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İstasyon mahallesi Yem Sanayi Yolu ve Bulutlar sokakta asfalt ve yol çalışmalarını sürdürüyor. Karo ve bordür çalışmasının da birlikte yürütüldüğü çalışmalar, ramazan ayının sıcaklarına rağmen devam ediyor. Belediye yetkilileri, şehrin birçok bölgesinde ESKİ tarafından yürütülen altyapı çalışmaları nedeniyle yol asfalt programını değiştirdiklerini belirttiler.
Yakutiye Belediyesi, Ramazan ayının sıcaklarına rağmen asfalt çalışmalarını sürdürüyor. İstasyon mahallesi Yem Sanayi Yolu ve Bulutlar sokakta çalışmalar yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol-kot düzeltme, malzeme serilmesi ve sağlamlaştırmasının ardından asfaltlama çalışması yaptıklarını belirttiler. Belediye yetkilileri, İstasyon mahallesi Necip Fazıl Kısakürek caddesinin her iki yönünde çalışma yaptıklarını belirterek “Yem Sanayi Yolu sokakta yapılaşmanın tamamlanmış olması nedeniyle yol - kot düzeltme çalışması yaptık. Malzeme serip sıkılaştırmanın ardından asfalt çalışmasına başladık. Asfalt öncesinde ise yaya yolları, kaldırım karo-bordür çalışması yapıyoruz. Bulutlar sokakta ise bozulmuş yol mevcut. Buranında düzenlemesini yapıyoruz. Ardından yaya kaldırımlarıyla birlikte asfalt çalışması yapacağız” dediler.
Yakutiye Belediyesi yetkilileri, ESKİ’nin birçok bölgede altyapı çalışması yapıyor olması nedeniyle asfalt çalışma programında değişiklik yaptıklarını söylediler. ESKİ’nin Dadaşköy, Şükrüpaşa ve şehrin muhtelif bölgelerinde altyapı çalışması yapacağına dikkat çeken Belediye yetkilileri “Zorunlu olarak Dadaşköy, Şükrüpaşa ve şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmalarını erteledik. ESKİ bu bölgelerde altyapı çalışması gerçekleştirecek. ESKİ’nin çalışmasının ardından Dadaşköy, Şükrüpaşa ve diğer bölgelerde asfalt ve taş kaplama çalışması yapacağız” dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mert çorapcı 01 Ocak 1970 02:00

    sanayiye ne zamn geleceksiniz.yol,karo,kaldırım,oyun alanı,park,kapalı garaj,spor salonu mahrumu sanayi bölgesine de bekliyoruz.