Spor Haber Girişi : 27 Nisan 2013 16:46

Yıldız Milli boks takımı Erzurum'da kampa girdi

Yıldız Milli boks takımı Erzurum'da kampa girdi
Yıldız Erkekler Genç Milli takımı Rusya'da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası için Erzurum'da kampa girdi.
Erzurumajans-Yıldız Erkekler Genç Milli takımı Rusya'da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası için Erzurum'da kampa girdi. Türkiye Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Boks Milli takımı kampı Erzurum'da start aldı. Hafta içi başlayan kamp 11 Mayıs 2013 tarihine kadar devam edecek. Baş Antrenörlüğü'nü Mehmet Değirmenci, yardımcılığını Gürkan Sönmez'in yaptığı ve Cengiz Örseloğlu, Nihat Bilir, Muhsin Köylü, İshak Tiryaki ve Erdal Keser gibi genç antrenörlerinde görev yaptığı kampta Türkiye'nin değişik boks kulüplerinden 30 sporcu bulunuyor.

AVRUPA ŞAMPİYONASI RUSYA'DA YAPILACAK

Palandöken Kayak Eğitim Kamp Merkezi tesislerinde kampa giren ve günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Yıldız Erkekler Boks Milli takımı, 22-27 Haziran'da Rusya'da yapılacak olan Yıldız Erkekler Avrupa Boks Şampiyonası bileniyor. Taktik idmanlarını Palandöken Spor Salonu'nda yapan Yıldız Milli boksörler, hocalarının gözüne girmek için var güçle çalışıyor. Yıldız Milli Takım Antrenörlerinden Gürkan Sönmez, Erzurum'da yapılan kampın son derece olumlu ve verimli geçtiğini belirterek, daha sonra yapacağı kamplarda yıldız milli takımının as kadrosunu oluşturacaklarını söyledi. Sönmez, "Şu anda Erzurum'daki çalışmalarımız çok verimli geçiyor. Daha sonraki kamplarda Rusya'ya götüreceğimiz milli takımı oluşturacağız" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.