Erzurum Haber Girişi : 22 Şubat 2013 11:11

Yolcu otobüsü devrildi: 13 yaralı

Yolcu otobüsü devrildi: 13 yaralı
Sivas’ın İmranlı ilçesinde bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 13 kişi yaralandı.
Erzurumajans-Sivas’ın İmranlı ilçesinde bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya'dan Erzurum'a gitmekte olan Mustafa Koyuncu yönetimindeki 42 BAE 99 plakalı yolcu otobüsü, Sivas'ın İmranlı ilçesindeki Kızıldağ-Çevenli mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada 13 kişi yaralandı. Yaralılardan 4’ü İmranlı Devlet Hastanesi’ndeki ilk tedavilerinin ardından Sivas’a sevk edildi. Kazada yaralan bir kişinin hayati tehlikesinin devam ettiği, diğer yaraların ise tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.

Kazada yaralanan yolcuların isimleri ise; "sürücü Mustafa K., Mehri Yaşar, Gamze Kaya, Nuray Uzundal, Sura Damla Donat, Ali Bozkaya, Meral Baykal, Özge Koç, Ali Eren, Mustafa Zaladinli, Erman Kılıç, Kübra Polat ve Muhterem Akgül" olarak açıklandı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Talha K. 01 Ocak 1970 02:00

    yol işi çok zor firma önemli değil herkes kaza yapabilir , Yolda olan herkesin yolu farı izi açık ola Allaha emanet olun..