Bölge Haber Girişi : 20 Temmuz 2011 00:03

Çetinkaya ve Oğlago rekora koşuyor!..

Çetinkaya ve Oğlago rekora koşuyor!..
Tam üç olimpiyat heyacanı yaşayan ve dördüncüsü için şimdiden hazırlanan Kelime Çetinkaya ile Sebahattin Oğlago Erzurum'da güç birliği yaptı.

Erzurum Ajans-Tam üç olimpiyat heyacanı yaşayan ve dördüncüsü için şimdiden hazırlanan Kelime Çetinkaya ile Sebahattin Oğlago Erzurum’da güç birliği yaptı. İki milli kayakçı “Soçi 2014’de katılacağız ve madalya şansı arayacağız” diye konuştular.

Kayaklı Koşu Milli takımının 2012 Dünya Gençler Şampiyonası ve 2014 Soçi Kış Olimpiyatları hazırlıkları için Erzurum kampı sürerken, kampta ilginç anlarda yaşanıyor. Kampın en gözde ikilisi kuşkusuz üç kez kış olimpiyatlarına katılan ve dördüncü kez katılmalarına kesin gözü ile bakılan Kelime Çetinkaya (Aydın) ile Sebahattin Oğlago. İki milli sporcu tecrübeleri ile gençlere örnek olurken, şimdiden dördüncü kez katılacakları Kış Olimpiyatları için başarı ve madalya sözü verdi. Kelime Çetinkaya(Aydın) ile Sebahattin Oğlago, “Erzurum kampı iyi geçiyor. Dördüncü kez katılacağımız olimpiyatlarda başarılı olmak için şimdiden yaz gelişim kampında güç ve kondisyon depoluyoruz” dedi.

KULELERDE DAYANIŞMA POZU

Türkiye’de kayak sporunda dört kez Olimpiyatlara katılma başarısı göstererek bu anlamda bir rekor kıran Milli kayakçılar Sebahattin Oğlago ve Kelime Çetinkaya, Türk Telekom Atlama Atlama Kuleleri’nde objektiflere birlik ve beraberlik pozu verirken, omuz omuza Soçi’ye gideceklerini ve bir tarih yazarak Türkiye’ye döneceklerini söylediler. 2014 Yılında Rusya’nın Soçi kentinde yapılacak olan Kış Olimpiyatları’na katılarak bu anlamda bir rekor kıracaklarını ve tarihe geçen iki sporcu olacaklarını belirten Oğlago ve Çetinkaya, şimdiden kuzeyde fırtına estireceklerini belirterek, tüm kayaklı koşuda mücadele eden rakiplere gözdağı verdi. İki milli kayakçı, “Rakipler bizden korksun, Erzurum’da da fazla güç ve kondisyon depolayıp, rakiplerimizi peşimizden koşturacağız. En önde varış çizgisine biz ulaşacağız” diye konuştular.

Ukraynalı Başantrenör Aleksander Averin’inde kampta en büyük gözdeleri arasında yer alan ve emin adımlarla dördüncü olimpiyatlarına koşan Sebahattin Oğlago ve Kelime Çetinkaya, formları ve hırsları ile de kampın en çalışkan isimleri arasında yer alıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.