Erzurum Haber Girişi : 07 Şubat 2012 11:05

Doğu'da soğuk hava etkisini sürdürüyor

Doğu'da soğuk hava etkisini sürdürüyor
Doğu Anadolu Bölgesi'nde soğuk hava etkisini sürdürürken bölgede gece en düşük hava sıcaklığı eksi 30 derece ile Ağrı’da yaşandı.
Erzurum Ajans-Doğu Anadolu Bölgesi'nde soğuk hava etkisini sürdürürken bölgede gece en düşük hava sıcaklığı eksi 30 derece ile Ağrı’da yaşandı.
Erzurum Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Ağrı'da eksi 30, Erzurum'da eksi 29, Ardahan'da eksi 28, Kars'ta eksi 26, Bayburt'ta eksi 14, Erzincan ve Iğdır'da eksi 11 derece olarak ölçüldü.
Günün en yüksek hava sıcaklıklarının da Ağrı'da eksi 14, Erzurum ve Kars'ta eksi 11, Ardahan'da eksi 10, Erzincan ve Bayburt'ta 0, Iğdır'da 2 derece olması bekleniyor.
Kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzurum'da 42, Iğdır'da 17 ve Ağrı'da 10 olmak üzere toplam 69 köyle ulaşım sağlanamıyor. Ulaşımın sağlanamadığı köylerde özellikle hasta nakillerinde sıkıntı yaşanıyor. Erzurum'da son 24 saat içerisinde, yolu ulaşıma kapanan köylerden 1 hasta, karla mücadele ve sağlık ekiplerince hastaneye ulaştırıldı.
M
eteoroloji yetkilileri, kar yağışının iki gün etkili olmasını beklendiğini bildirdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.