Erzurum Haber Girişi : 04 Ekim 2012 21:18

Erzurum Barosu'nda seçim heyecanı

Erzurum Barosu'nda seçim heyecanı
Erzurum Barosu'nun yarın yapılacak olan 44’üncü Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Mehmet Güzel ile birlikte dört aday yarışacak.
Erzurum Ajans-Erzurum Barosu'nda seçim heyecanı yaşanıyor. Yarın (06 Ekim Cumartesi) yapılacak olan seçimler için Erzurum'daki 300 avukat arasından başkanlığa 4 aday çıktı.

Erzurum Barosu'na kayıtlı 300 avukat 'Baro Hizmet Binası'nda yapılacak seçimde;  Mehmet Güzel,  Faruk Terzioğlu, Nizam Işık ve İzzettin Genç için oy kullanacak.

44.'üncü Genel Kurulu'nu yapacak olan  Erzurum Barosu'nda  bir araya gelerek birbirlerine başarı dileyen adaylar adına mevcut Baro Başkanı Mehmet Güzel konuştu.

Güzel,  “Bizi bir araya getiren, birleştiren en önemli özelliğimiz hepimizin avukat olmasıdır. Meslek örgütümüzün en büyük gayesi avukatın saygınlığı ve kazanımları olmalıdır. Yarın gerçekleştireceğimiz Erzurum Barosu’nun 44. Genel Kurulunun hayırlı olmasını temenni ediyor, aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum " dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.