Erzurum Haber Girişi : 07 Şubat 2012 15:19

Erzurum'da bir kişi intihar etti

Erzurum'da bir kişi intihar etti
Erzurum'da 6 katlı apartmanın çatısından ölüme atlayan kadının düşüş anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Erzurum Ajans-Erzurum'da 6 katlı apartmanın çatısından ölüme atlayan kadının düşüş anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Yakutiye ilçesinde bugün öğle saatlerinde esrarengiz bir intihar olayı yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Evren Paşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda; 33 yaşındaki evli kadın Özlem N., UKS apartmanın çatı katından kendini attı. Olay yerinde hayatını kaybeden kadın, yaşıyor olabilme ihtimaline karşı ambulansla hemen Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadının hastanede kesin olarak öldüğü belirlendi. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri çalışma başlattı. Kadını apartmandaki
kimsenin tanımaması üzerine olay esrarengiz boyut aldı. Polis bunun üzerine çatı katına itfaiye merdivenini kullanarak çıkabildi. Bu sırada Türkiye'de şu an için sadece Erzurum'da kullanılan mini kamerayı başına takan polis, çatıdaki ayak izlerinden olayı aydınlatabilmek için görüntü aldı. Yaklaşık 1 saat sonra kadının kimliği tespit edilirken, UKS apartmanında oturduğu ancak komşularından kimsenin kendisini tanımadığı belirlendi.
Polis olayla ilgili tahkikat başlatırken, kadının çatıdan atlayışı ve yere çakılışı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.